برندها
برند: مای

ادو تویلت مای مدل لاوینیا حجم 50 میلی لیتر

از {{model.count}}

My Lavinia Eau De Toilette For Women 50ml

تعداد
نوع
747,000
459,000 تومان
تخفیف
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...

اگر به دنبال عطری هستید که حس لطیف عشق و جذابیت را به روزهای شما بیاورد، ادو تویلت مای مدل لاوینیا انتخاب ایده‌آل شماست. با حجم 50 میلی‌لیتر، این عطر ترکیبی از نت‌های گلی و میوه‌ای است که هر لحظه شما را تازه و پرانرژی نگه می‌دارد. همین حالا تجربه‌ای بی‌نظیر از شادابی و طراوت را به خود هدیه دهید و درخشش بیشتری به روزهای خود ببخشید!

ادو تویلت مای مدل لاوینیا:

هنگامی ‌که ادو تویلت مای مدل لاوینیا را روی پوست و محل نبضتان اسپری نمایید، بوی نارنج و لیمو را احساس خواهید نمود. این نت شیرین شادی و طراوت شما را به حداکثر می رساند. پس گذشتن مقداری از زمان نت‌های میانی با وجود گلابی و گل یاسمین جای نت‌های ابتدایی را می‌گیرند. بوی این نت انرژی مثبت و تازگی را در شما بوجود می آورد. پس از مدتی طولانی نت‌های پایانی با وجود مشک و عنبر جایگزین نت‌های میانی می‌گردند.

نقاط قوت:

  • نت آغازین: لیمو و نارنج
  • نت میانی: گلابی و گل یاسمین
  • نت پایانی: مشک و عنبر
مناسب برای
بانوان
حجم
50 میلی لیتر
نوع رایحه
شیرین و خنک
ساختار رایحه
مرکبات , گل , میوه , چوب
کشور سازنده
ایران
صادر کننده مجوز
سازمان غذا و دارو

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...